چاق شدن سریع با طب سنتی
چاق شدن سریع با طب سنتی
سه شنبه 18 مهر 1390 ساعت 1:49 | بازدید : 425 | نویسنده : jaber | ( نظرات )

 

 
 

رژیم چاقی برای كسانیكه خیلی لاغر هستند اگر خیلی ضعیف هستید خودتان را بدین وسیله فربه كنید .گرچه اغلب دوشیزگان و بانوان مقید هستند كه لاغر شوند كه از مد روز نیافتند و آنقدر به خود گرسنگی میدهند تا اینكه ویتامینهای بدنشان كاسته شده و خود را مستعد ابتلا به هر گونه امراض می كنند . چنانچه عقیده شان بر این قرار گرفت كه مجددا فربه و قوی گردند . بدستورات زیر عمل كنند .

 اول – استفاده از مواد نشاسته ای و خوردن نان خامه ای روی غذای چرب .

دوم – استعمال عطرهای موافق

سوم – خوردن غذاهائی كه از آن خون صالح تولید می شود از قبیل خوردن یونجه با شكر و مداومت با آن

چهارم – خوردن گوشت بره بریان كرده و حلیم و نخود آب گوشت كبك و مرغ و گوشت بزغال شیر ماست دوغ تازه نان و انگور سفید ( انگور را روی غذای گوشتی چرب نخورند ناشتا میل كنند )

پنجم – استحمام یكروز در میان ، بدن را چاق و گوشت تازه می رویاند و رافع بلغم و صفرا هم می باشد و با معده خالی و پر هم حمام رفتن مضر است بایستی اندك چیزی در معده باشد و از آب سرد خارج شدن درد بدن را زایل و اعصاب را هم تقویت می كند .

ششم – پنیر با مغز گردو بدن را فربه و پوست را لطیف و نرم و معده را تقویت می نماید .

هفتم – چهار عمل است كه قلب را شادمان  و جسم را فربه می سازد : الف – استشمام  بوی خوش  ب- پوشیدن لباس نو نرم از كتان در زمستان و در تابستان كتان شسته شده   ج- نوشیدن عسل كه معده را سبك می سازد و به پوست بدن و قلب شادابی می بخشد   د- خوردن خربزه شیرین بشرط این كه در آن روز از خوردن نمك خودداری كنید .

هشتم – برگ شنبلیله با آرد گندم و شكر و عسل جهت فربهی بدن مفید است .

نهم – انجیر كثیر الغذا تر از سایر میوه ها است لطیف ، محلل و فربه كننده بدن خصوصا چهل روز صبح ناشتا با قدری بادیان رومی مصرف شود.

مجاری غذا را گشاد و بدن را اق و فربه می سازد و هم چنین بادام با مغز پسته و شیر خورده شود جهت بدنهای ضعیف بسیار مفید است .

دهم – زنیان با بادیان رومی 15 گرم از هر دو در 412 گرم شیر و 35 گرم قند باعث افراط فربهی است .

یازدهم -  گوسفند در طبیعیت گرم و تر خواص یكساله و دوساله آن كه فربه باشد . خصوصا گوشت گردن و شانه و اطراف آن از سایر اعضا سریع الهضم تر و كثیر الغذا تر و مولد خون و مقوی و فربه كننده می باشد و بهتر از همه اعضا داخلی  گوسفند از قبیل : دل جگر و قلوه ، خوش گوسفند ، سیرابی ، شیردان ، است كه مقوی دل كبد معده و كلیه ها است و خوردن گوشت مخلوط با سركه و عسل كه مداومت بر خوردن آن و غذا فقط  منحصر به همین باشد خیلی مقوی و فربه كننده بدن است و مانع غشی و رافع طپش قلب و لاغری است و هم چنین تخم مرغ با اندك كندر و انزروت جهت چاقی بی نظیر است .

 

|
امتیاز مطلب : 12
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4


مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








منوی کاربری


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
نویسندگان
نظر سنجی

بهترین روش برای کاهش وزن چیست؟

خبرنامه
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



دیگر موارد

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 40
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 41
بازدید ماه : 364
بازدید کل : 67165
تعداد مطالب : 79
تعداد نظرات : 4
تعداد آنلاین : 1

.

.

آپلود نامحدود عکس و فایل

آپلود عکس


 

تبادل لینک هوشمند

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان sport و آدرس sportpage.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






آمار وب سایت

آمار مطالب

:: کل مطالب : 79
:: کل نظرات : 4

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 3

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 40
:: باردید دیروز : 0
:: بازدید هفته : 41
:: بازدید ماه : 364
:: بازدید سال : 1377
:: بازدید کلی : 67165